Incidenten

Man (21) uit Winschoten aangehouden vanwege ernstig ongeval

- advertentie -

Groningen – Een 21-jarige bestuurder uit Winschoten heeft zich maandag gemeld bij het politiebureau. De man werd gezocht vanwege een ernstig ongeval in Groningen. Hij is aangehouden en zal worden verhoord.

- advertentie -

Zondagochtend vond er omstreeks 09.30 uur een ongeval plaats aan de Kraneweg in Groningen. Een fietser bleek aangereden door een auto en raakte ernstig gewond. De hulpverlening werd meteen opgestart en het slachtoffer, een 67-jarige man uit Groningen, wordt naar het ziekenhuis vervoerd.

Doorgereden
De bestuurder van de auto waarmee de fietser in botsing is geraakt blijkt na het ongeval door te zijn gereden en heeft geen persoonsgegevens achtergelaten. Door oplettende getuigen blijkt al snel dat de desbetreffende auto zeer vermoedelijk in de Wassenberghstraat geparkeerd staat.

Agenten treffen een beschadigde auto aan. Er werd in de omgeving nog uitgekeken naar de bestuurder, maar deze werd niet meer aangetroffen. De auto wordt afgesleept en in beslag genomen voor onderzoek.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button