Op stap

Nacht van Winschoten op 1 en 2 september pakt toch opnieuw groots uit

- advertentie -

Winschoten – Om in heel korte tijd een muziekevenement te organiseren dat is een hele klus, maar is het de ondernemers van het Marktplein gelukt om toch ook dit jaar een Nacht van Winschoten te organiseren.

- advertentie -

Dit vindt plaats op vrijdag 1- en zaterdag 2 september. Op de vrijdagavond zijn er artiesten als Davy van der Sluis, Wilbert Pigmans, Luciano Vermeer, Orlando Uitenwerf, Rutger van Barneveld, Uit oe Bolleke en dj Ivo Pasveer gecontracteerd.

Zaterdagavond 2 september is een avond echt voor de jongeren en ouderen die ook van deze muziek houden, dan komen Moombahteam, Dr. Rude, Chef Confetti & John Kanon en Tim Holland.

(lees verder onder de foto)

Foto bewerkt OldambtNu.nl

Kermis
Ook zal er een kermis zijn van 31 augustus tot en met 2 september. Deze zal niet zo groot zijn als wij hier gewend zijn, maar desalniettemin. Toch heel knap van de organisatie dat het toch is gelukt. Want wat is een Nacht zonder de kermis!

Lees meer: 40ste Nacht van Winschoten vindt toch doorgang dit jaar op 1 en 2 september

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button