Algemeen

Extra pakket bij Voedselbank dankzij geslaagde actie ‘Het Tafelhuis’

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag hebben de mensen die aangesloten zijn bij een voedselbank een extra pakket mogen ontvangen. Dit is hen ten goede gekomen dankzij de actie: ‘Het Tafelhuis’ die vorig jaar december plaats vond.

- advertentie -

Het was de vijfde editie van Het Tafelhuis. Dit werd georganiseerd door ondernemers van de Ronde Tafel 41 in samenwerking met de nieuwswebsite OldambtNu.nl.

Drie dagen lang werd non-stop radio gemaakt voor de Voedselbank Oldambt en Pekela. Er werden vele donaties gedaan, massaal geboden op veilingitems en verzoekplaatjes aangevraagd. De vele donaties hebben uiteindelijk een eindbedrag van €40.460,35 opgebracht.

Dit is het tweede pakket die is samengesteld, met Pasen kregen de mensen al een extra pakket.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Extra pakket
De mensen die aangesloten zijn bij de voedselbank kregen afgelopen vrijdag een extra pakket. In totaal werden er 270 pakketen door de vrijwilligers ingepakt. In het pakket zitten producten die je wekelijks kan gebruiken, ook werd het pakket aangevuld met verse producten waaronder brood, vlees, zuivel en aardappelen.

- advertentie -

Lees ook: Voedselbank pakt groots uit met Pasen dankzij de steun van Het Tafelhuis

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button