Algemeen

Organisatie Waterbei zoekt figuranten en drummers

- advertentie -

Winschoten/ Blauwestad – Ben jij een gepassioneerde drummer of een enthousiaste figurant? Wil je deel uitmaken van een spectaculair straattheaterspektakel? Dan heeft de organisatie van Waterbei een geweldige kans voor jou!

- advertentie -

Voor het straattheaterfestival Waterbei is de organisatie van het festival op zoek naar drummers en 10 enthousiaste figuranten. Deze 15 personen zullen helpen bij de parades tijdens de indrukwekkende show op zaterdagavond van de Franse theatergroep Transe Express met hun voorstelling: MÚ.

Dit is dé kans om deel uit te maken van een internationaal gerenommeerd theatergezelschap en mee te werken aan een adembenemende voorstelling. Je zult je creativiteit kunnen uiten en je vaardigheden kunnen tonen aan een groot publiek.

Dus, voel jij je geroepen? Heb jij passie voor muziek en theater? Meld je dan snel aan! Ervaring is niet vereist, maar enthousiasme en toewijding wel. Er zullen enkele repetities georganiseerd worden om ervoor te zorgen dat er een fantastische prestatie neergezet kan worden, eten en drinken wordt geregeld!

Interesse? Stuur een email naar info@waterbei.nl met je contactgegevens. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! De organisatie hoopt van harte dat jij je geroepen voelt om mee te doen. Samen kunnen we het straattheaterfestival Waterbei transformeren in een onvergetelijk spektakel!

Meer informatie vindt je in de onderstaande foto’s! De organisatie van Waterbei ziet je reactie graag tegemoet.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button