Economie

Jonge ondernemers van SPAR en Mikey’s Kip sluiten overeenkomst

- advertentie -

Winschoten – Mike Jenniges, eigenaar van Mikey’s Kip, heeft de handen ineengeslagen met Sven Nicolai van SPAR Winschoten. Vanaf deze week is de heerlijke kip van Mikey’s Kip verkrijgbaar bij de supermarkt.

- advertentie -

Deze samenwerking tussen twee jonge ondernemers is een mooie stap voor zowel de poelier als de supermarktketen. Zowel Mike Jenniges als Sven Nicolai zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking.
Jenniges gelooft sterk in zijn product en is enthousiast dat hij nu meer mensen kan bereiken met zijn kipgerechten: “Ik ben echt trots op de kwaliteit van onze kip en ik weet zeker dat de klanten van SPAR er net zo van zullen genieten als onze trouwe klantenkring.”

Nicolai ziet deze samenwerking als een kans om het aanbod in de SPAR-winkels uit te breiden en klanten een kwalitatief hoogstaand en uniek product te bieden: “We willen onze klanten altijd de beste kwaliteit en een unieke ervaring bieden. Mikey’s Kip past perfect bij onze visie en we kijken er naar uit om onze klanten deze heerlijke kipgerechten aan te bieden.”

Assortiment
Deze overeenkomst betekent dat klanten van de SPAR aan de Amstelstraat nu toegang hebben tot het uitgebreide menu van Mikey’s Kip, met heerlijke opties zoals kippeling met Joppiesaus (gegrild), kippenpoten (gegrild, rauw ook verkrijgbaar), boutjes Piri Piri & Cajun (gegrild), kiprollade (ongegrild, gevacuumeerd) en kipgehaktballen 2 of 4 (gegrild, gevacuumeerd).

Beide ondernemers hopen dat deze samenwerking een groot succes zal zijn en staan klaar om te voldoen aan de vraag van enthousiaste klanten. Met deze overeenkomst tussen Mikey’s Kip en SPAR wordt een nieuwe mijlpaal bereikt voor jonge ondernemers.

Uiteraard staat Mikey’s Kip natuurlijk ook op de markt in Scheemda (donderdag) en in Winschoten (zaterdag).

Lees ook:
– SPAR Winschoten opent winkel na grondige verbouwing
– Mikey’s in een nieuw jasje weer de markt op

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button