Gemeente

Echtpaar Kuiper – van Dijk uit Drieborg vijfenzestig jaar getrouwd

- advertentie -

Drieborg – Afgelopen dinsdag 5 september, vierde het echtpaar Kuiper – van Dijk hun vijfenzestig jarig huwelijk.. Locoburgemeester Jurrie Nieboer ging bij het echtpaar op visite en bracht zijn felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Vijf jaar geleden werd hun huwelijk groots gevierd en kwam waarnemend burgemeester Rika Pot op bezoek. Dit jaar besloot het echtpaar het bescheiden te houden. Het echtpaar heeft 2 zoons en 1 kleinzoon.

Meneer Kuiper (93) is 31 jaar sluiswachter geweest bij een sluis in de Carel Coenraadpolder. Na de ingebruikname van de nieuwe sluis is deze oude sluis afgebroken en is het kanaal voor hun huis naar de nieuwe sluis gedempt. Mevrouw Kuiper (89) en meneer kunnen nog goed autorijden en wonen nog zelfstandig.

Het briljanten huwelijk werd gevierd in de achtertuin met een heerlijk gebakje.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button