Algemeen

OldambtNu.nl en RTVGO slaan handen ineen tijdens RUN Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl en de regionale omroep RTVGO/Groningen1 slaan tijdens de RUN Winschoten hun handen ineen. Op deze dag wordt er live verslag gedaan vanaf het RUN parcours in Winschoten en kunnen kijkers en lezers zowel online als op tv de uitzending volgen.

- advertentie -

De live uitzending begint op zaterdag 9 september om 08.45 uur en biedt een complete beleving van de RUN Winschoten. Onze verslaggever zal de kijkers meenemen langs het parcours en interviews afnemen met deelnemers, toeschouwers en organisatoren. Op die manier wordt het verhaal achter de RUN Winschoten tot leven gebracht.

Daarnaast zijn er gedurende de dag veel beelden te zien vanaf het start- en finishgebied.

Liveblog
Naast de live uitzending op www.oldambtnu.nl en op TV bij RTVGO (Ziggo kanaal 39 en KPN/XS4ALL kanaal 1503), is er ook een liveblog te vinden op OldambtNu.nl en in de nieuwe app.

Dit liveblog biedt alle belangrijke updates, foto’s en reacties van deelnemers en toeschouwers. Hierdoor kunnen mensen die de uitzending niet live kunnen volgen, toch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de RUN Winschoten.

Samenwerking
Met deze samenwerking willen OldambtNu.nl en RTVGO ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de RUN Winschoten, of ze er nu zelf bij aanwezig zijn of niet. Door de combinatie van televisie, internet en liveblog wordt er een uitgebreide en interactieve ervaring gecreëerd voor alle hardloopliefhebbers en geïnteresseerden.

Dus zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent: de liveuitzending van de RUN Winschoten via OldambtNu.nl en RTVGO. Mis niets van dit sportieve spektakel en beleef de spanning en sfeer alsof je zelf aanwezig bent.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button