Cultuur

CityBoxenOldambt opent nieuwe opslagfaciliteit in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Heb jij behoefte aan extra ruimte om je spullen op te slaan? Dan is CityBoxenOldambt jouw oplossing! Onlangs heeft dit bedrijf haar deuren geopend aan de Papierbaan 9A in Winschoten. Met 24/7 beveiliging en een breed scala aan opslagopties, is CityBoxenOldambt een plek voor het veilig opbergen van je inboedel of zelfs bijvoorbeeld een motor, boot of auto.

- advertentie -

De opslaglocatie is gemakkelijk toegankelijk via een toegangshek, waar je kunt inbellen voor toegang. Eenmaal binnen bevind je je op een afgesloten terrein, waardoor je verzekerd bent van de veiligheid van je opgeslagen goederen. Daarnaast bieden de boxen van CityBoxenOldambt licht en stroom, zodat je ook ’s avonds gemakkelijk bij je opgeslagen eigendommen kunt.

Foto: CityBoxen Oldambt

Extra ruimte
“Veel mensen hebben behoefte aan extra ruimte om hun spullen op te slaan,” aldus de eigenaar van CityBoxenOldambt. “Of het nu gaat om overschot aan meubels bij een verhuizing, het tijdelijk opbergen van seizoensartikelen of het veilig stallen van een voer-/ vaartuig, wij bieden de oplossing. Onze locatie in Winschoten is perfect gelegen en biedt gemakkelijke toegang tot de boxen.”

Foto: CityBoxen Oldambt

CityBoxenOldambt heeft verschillende maten opslagboxen beschikbaar. Hierdoor kunnen klanten de ruimte huren die perfect aansluit bij hun opslagbehoeften. De boxen zijn bovendien schoon en droog, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de staat van je eigendommen.

“Veiligheid en gemak staan bij ons hoog in het vaandel,” benadrukt de eigenaar. “Daarom hebben we geïnvesteerd in geavanceerde beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat de opgeslagen goederen te allen tijde beschermd zijn.”

Foto: CityBoxen Oldambt

Daarnaast kan je ook nog je camper, caravan of een aanhanger stallen. Tevens is het mogelijk om een vrachtwagen te parkeren bij Truck Parking aan de Papierbaan 92 in Winschoten.

Voor meer informatie over CityBoxenOldambt en het huren van opslagruimte kun je terecht op hun website of telefonisch contact opnemen met het bedrijf via 06 34 62 42 55. Ook zijn ze actief op Facebook waar momenteel een interessante actie op staat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button