Incidenten

Hennepkwekerij met 1000 planten aangetroffen in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – De politie heeft op maandag 2 oktober in een pand in de gemeente Oldambt een in werking zijnde hennepkwekerij met ruim 1000 planten aangetroffen en ontruimd. Agenten kwamen de kwekerij op het spoor dankzij tips.

- advertentie -

De kwekerij, in een kelder was verdeeld over meerdere ruimtes. De stroom bleek voor de meter illegaal te zijn afgetapt. De planten en de apparatuur zijn vernietigd. Voor de aangetroffen hennepkwekerij en de diefstal van de stroom wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vermoedt u een hennepkwekerij bij u in de buurt?
Voor hennepkwekerijen worden vaak woonhuizen of bedrijfspanden gebruikt. Dat is levensgevaarlijk. Regelmatig ontstaat kortsluiting of brand. Denkt u dat ergens een hennepkwekerij zit, geef het door. Bel dan de politie via 0900 – 8844 of anoniem bij het meldpunt Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button