Podcast

Podcast | Scheids! Hoe lang nog? Afl. 3: ‘The boss? Nee hoor, is gain ain dei bos hait’

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt is dertien amateurclubs rijk en overal gebeurt wel wat. Elke club zijn eigen identiteit, spelers en achterban. Nu de regionale media de clubs op het lagere niveau steeds vaker links laten, vond OldambtNu.nl de tijd rijp voor een podcast over het Oldambtster amateurvoetbal.

- advertentie -

Wekelijks maken we een aflevering met diverse, verschillende en terugkomende gasten van alle clubs in Oldambt. Journalist en presentator David Stolk weet als geen ander de paden der amateurvoetbal te bewandelen.

Scheids! Hoe lang nog? Afl. 3: ‘The boss? Nee hoor, is gain ain dei bos hait’
In deze aflevering veel aandacht voor de voetbaltrots van het Oldambt: WVV. Geliefd en gehaat, in ieder geval de club met de meeste historie. Te gast zijn oud-speler en eeuwig talent Bert Starke, oud-speler en clubhistoricus Henk Mulder en speler/manager van de ‘All Stars’ van Winschoten: Mark Plinsinga. Over oude vetes, het verschil tussen zaterdag en zondag, de Kastanjelaan en oud-trainers. ‘Jullie zijn om twee uur ‘s nachts gesignaleerd in de Parklaan – dat klopt niet we zaten tot zes uur ‘s morgens in Pekel’.

Podcast: Scheids! Hoe lang nog?
Voetbal is de belangrijkste bijzaak van de wereld en het amateurvoetbal is dat in de puurste en eigenlijk mooiste vorm. Op het veld worden voetballers van diverse komaf een. Dan maakt afkomst niet uit. En dat loopt door naar de belangrijke derde helft, waar de mooiste verhalen ontstaan. De podcast ‘Scheids! Hoelang nog?’ vertelt deze verhalen en gaat in op de wekelijkse actualiteit.

Hoe staan de clubs ervoor? Wat is juist hun kracht? Luister nu via Spotify, deze website of via de app van OldambtNu.nl.

Luister ook onze vorige aflevering terug:
Afl. 2: Jordi Blaauw: ‘Voor een wedstrijd ga ik niet meer op stap’
– Afl. 1: OldambtNu.nl komt met podcast over amateurvoetbal

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -
Back to top button