Algemeen

Oldambtster Nachtrit levert een mooie cheque op voor Stichting Kindervakantiekamp

- advertentie -

Winschoten – Begin juli vond in Winschoten de start plaats van de 9e Oldambtster Nachrit. Vanaf het Cultuurhuis De Klinker, gingen om 22.30 uur, 23 auto’s de weg op richting Drenthe waar de rit werd gereden. Onlangs is een mooie cheque ter waarde van €1.250,- overhandigd aan Stichting Kindervakantiekamp Winschoten.

- advertentie -

Dit jaar had RT41 de organisatie van de route wederom toevertrouwd aan Business Rally Events (BRE), een gerenommeerd bedrijf dat onder andere bekend is van de Beaujolais Trophy. Zet de volgende datum alvast in je agenda: 22 juni 2024. Volgend jaar zal de Oldambtster Nachtrit voor de 10e keer plaatsvinden.

Lees meer: Geslaagde 9e Oldambtster Nachtrit

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Over Round Table 41
De Ronde Tafel 41 is een serviceclub van mannen tussen de 18 en 40 jaar oud die zich inzetten voor het verbeteren van de lokale gemeenschap. De Ronde Tafel 41 is onderdeel van de internationale organisatie Round Table, die in meer dan 50 landen actief is.

Naast het doen van goede werken, staat ook gezelligheid hoog in het vaandel bij de Ronde Tafel 41. De leden komen regelmatig bij elkaar om te vergaderen, maar ook om samen te eten en bij te praten.

Drive-in bioscoop
Het volgende evenement van de Ronde Tafel 41 volgt al snel. Komende zondag organiseren zij een drive-in bioscoop. “Er zijn nog kaarten over, maar haast je om deze te halen.”

Op zondag 15 oktober gaat de drive-in bioscoop in Winschoten van start en de organisatie Ronde Tafel 41 kan nauwelijks wachten! Alle opbrengsten van de drive-in bioscoop gaan namelijk naar Stichting De Dichte Knip Oldambt.

Lees meer: Op=Op! Haal nu de laatste kaarten voor de drive-in bioscoop

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button