Op stapVideo

In beeld: Drive-In bioscoop in Winschoten massaal bezocht (video)

- advertentie -

Winschoten – De Drive-In bioscoop die de Ronde Tafel 41 had georganiseerd, trok zondag 15 oktober veel bezoekers.  De Ronde Tafel 41 van Winschoten is een serviceclub van jonge mannen tussen de 18 en 40 jaar oud. Hun doel is zich samen inzetten voor het verbeteren van de lokale gemeenschap.

- advertentie -

Elk jaar zijn er tal van activiteiten om goede doelen te ondersteunen en uiteraard om het gezellig met elkaar te hebben. En nu was het weer tijd om de Drive-In bioscoop naar Winschoten te halen. De opbrengsten waren deze keer voor Stichting De Dichte Knip.

Drie films
Al om 6.00u ’s ochtends werd er gestart met de opbouw van de Drive in bioscoop. Een groot LED-scherm zorgde voor zowel overdag als in de avond, voor een mooi scherp beeld. Met drie verschillende films, Super Mario Bros. Movie, Fast X en Scream VI konden vele filmliefhebbers genieten. Elke bezoekende auto kreeg een tas met wat lekkers en drinken voor de inzittenden, gesponsord door lokale ondernemers. De eerste twee films hadden ongeveer 85 bezoekende auto’s en de film Scream was uitverkocht met maar liefst 150 auto’s.

Via de radio of via beschikbaar gestelde koptelefoons, was de film te beluisteren. Comfortabel in de eigen auto, al dan niet met de motor aan, sommige mensen hadden lekker een dekentje over. Knus met elkaar naar de flim kijken en ondertussen samen met genieten van het gekregen lekkers of van de meegenomen lekkernijen. De leden van de Ronde Tafel 41 hadden de organisatie goed voor elkaar en menig bezoeker kijkt alweer uit naar een volgende Drive-In.

Foto’s: Paul Mellens & Egbert Nijkamp/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button