Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Interessante avond voor ondernemers die willen groeien in De Ondernemersfactory

- advertentie -

Winschoten – Onlangs vond voor (startende) ondernemers in Oldambt een ondernemersavond plaats in de Ondernemersfactory. De Ondernemersavond is een initiatief van de gemeente Oldambt en De Ondernemersfactory. De avond was bedoeld voor alle ondernemers ‘die willen groeien’ of met nieuwe inspiratie aan de slag willen gaan.

- advertentie -

De gastsprekers presenteerden verschillende en interessante onderwerpen, waaronder: – hoe aan meer klanten te komen – subsidiemogelijkheden voor ondernemers, energiebesparing en het MKB digitaliseringsproject over de potentiële samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Aan de hand van succesvolle casussen werden verschillende subsidievormen en regelingen zoals de LEADER-subsidie en de Digiscan uitgelegd.

Wethouder Economische Zaken en Ondernemersloket Erich Wünker: “De ondernemersavond is een prima gelegenheid voor ondernemers om in een informele sfeer ‘collega-ondernemers’ te leren kennen. Dat in combinatie met relevante sprekers en goede informatie voor ondernemers die door willen groeien, maakte de avond tot een zeer geslaagde meeting.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button