Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Let op: vanaf maandag de Hora Siccamaweg afgesloten

- advertentie -

Midwolda – De Hora Siccamaweg tussen Winschoten en Midwolda zal vanaf maandag afgesloten worden vanwege langverwachte verbeteringswerkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen op 23 oktober beginnen en naar verwachting tot en met 10 november duren.

- advertentie -

De Hora Siccamaweg is een belangrijke weg in Oldambt die verschillende dorpen met elkaar verbindt. Het is dan ook goed nieuws voor de inwoners dat er eindelijk actie wordt ondernomen om deze weg te verbeteren. Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer omgeleid worden via gele borden, zodat iedereen zijn weg kan vervolgen zonder al te veel hinder te ondervinden.

De benodigde werkzaamheden aan de Hora Siccamaweg zijn geraamd op maar liefst 1,2 miljoen euro. Met de verbetering van de Hora Siccamaweg worden niet alleen de inwoners van Oldambt geholpen, maar ook het verkeer dat gebruikmaakt van deze belangrijke verkeersader.

Lees ook:
Licht aan het einde van de tunnel: Hora Siccamaweg wordt aangepakt!
– Straten van Oldambt: Adellijke familie onlosmakelijk verbonden met Midwolda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button