Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Gemeente Oldambt organiseert thema avond rondom jeugdaanpak

- advertentie -

Oldambt – De gemeente Oldambt heeft samen met haar partners een jeugdaanpak. Daarin werken ze aan het voorkomen dat jongeren overgaan tot criminele activiteiten. Zo wil de gemeente Oldambt samen met Sociaal Werk Oldambt en het Dollard College thema-avonden organiseren voor ouders van jongeren in onze gemeente organiseren, die daar behoefte aan hebben.

- advertentie -

Inzicht in behoefte ouders
De gemeente Oldambt wil daarvoor peilen waar ouder(s) en/of verzorger(s) van alle jongeren van twaalf tot en met zestien jaar uit de gemeente Oldambt meer over willen weten en behoefte aan hebben. “De onrust in en rond de gemeente Oldambt heeft ertoe geleid dat wij veel vragen krijgen van ouders over de jeugdproblematiek. We begrijpen deze bezorgdheid, ” zegt burgemeester Cora-Yfke Sikkema.

Wethouder jeugd Jurrie Nieboer vult aan: “We hopen dat alle ouders die interesse hebben vóór 1 november 2023 de enquête willen invullen. Het invullen van de enquête kost vijf minuten tijd en we denken dat het voor ons relevante informatie op kan leveren. We hopen daarmee beter aan te kunnen sluiten bij de informatiebehoefte van deze ouders.”

Invullen van de enquête
Voor de enquête verwijzen we u door naar een externe link: https://forms.office.com/e/x6L2SHR0Cc.
Iedereen die zijn contactgegevens achterlaat in de enquête wordt uitgenodigd voor de eerste thema-avond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button