Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Podcast

Podcast | Scheids! Hoe lang nog? Afl. 5: ‘Ik moest de bal zo snel mogelijk inleveren bij iemand die er wel wat van kon’

- advertentie -

Oldambt – De gemeente Oldambt is dertien amateurclubs rijk en overal gebeurt wel wat. Elke club zijn eigen identiteit, spelers en achterban. Nu de regionale media de clubs op het lagere niveau steeds vaker links laten, vond OldambtNu.nl de tijd rijp voor een podcast over het Oldambtster amateurvoetbal.

- advertentie -

Om de week maken we een aflevering met diverse, verschillende en terugkomende gasten van alle clubs in Oldambt. Journalist en presentator David Stolk weet als geen ander de paden der amateurvoetbal te bewandelen.

Afl. 5: ‘Ik moest de bal zo snel mogelijk inleveren bij iemand die er wel wat van kon’
Vlak na de uitzending kreeg Henk Elderman een bericht in de groepsapp van het voetbalteam van zijn zoon. Met het bericht: ‘Ik stop als trainer, ik mis weer vijf ballen’. Erik Hulsegge en Arjan Knaapen lachten honderduit: ‘Dat is nu amateurvoetbal’.

Deze nieuwe aflevering zit vol met anekdotes en hilariteit. Alle drie de gasten stopten vroeg met voetbal, soms zelfs te vroeg. Hulsegge had een week nodig om te herstellen, Knaapen feestte iets te lang door met een kapotte knie en Elderman zijn talent lag elders. Maar de voetbalhumor ging nooit verloren.

Foto: OldambtNu.nl

(lees verder onder de foto)

Podcast: Scheids! Hoe lang nog?
Voetbal is de belangrijkste bijzaak van de wereld en het amateurvoetbal is dat in de puurste en eigenlijk mooiste vorm. Op het veld worden voetballers van diverse komaf een. Dan maakt afkomst niet uit. En dat loopt door naar de belangrijke derde helft, waar de mooiste verhalen ontstaan. De podcast ‘Scheids! Hoelang nog?’ vertelt deze verhalen en gaat in op de wekelijkse actualiteit.

Hoe staan de clubs ervoor? Wat is juist hun kracht? Luister nu via Spotify, deze website of via de app van OldambtNu.nl.

Luister ook onze vorige aflevering terug:
Afl. 4: ‘Als er een koe minder in de wei stond, kwam er weer een speler bij’

 Afl. 3: ‘The boss? Nee hoor, is gain ain dei bos hait’
– Afl. 2: Jordi Blaauw: ‘Voor een wedstrijd ga ik niet meer op stap’
– Afl. 1: OldambtNu.nl komt met podcast over amateurvoetbal

- advertentie -
Back to top button