Sport

Hoofdbestuur vv BATO neemt afscheid van leden en verwelkomt nieuw lid

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen maandagavond vond de algemene ledenvergadering plaats bij voetbalvereniging BATO in Winschoten. De vergadering die vooral in het teken stond van het (her)kiezen van het hoofdbestuur. Pascal Spijker (voorzitter), Martin Adam (algemeen bestuurslid) en Elly van Dijk (penningmeester, had al een stap terug gedaan) hebben te kennen gegeven dat hen niet herkiesbaar zijn voor het nieuwe hoofdbestuur.

- advertentie -

“Voor de vacatures van het voorzitterschap en penningmeester hadden we intern leden die deze rol op zich willen pakken. Extern kwam er een aanmelding binnen voor de vacature van algemeen bestuurslid.” staat in hun nieuwsbericht geschreven.

(lees verder onder de foto)

“Onze leden hebben unaniem hun vertrouwen uitgesproken dat de openstaande vacatures ingevuld worden door de volgende personen. Voorzitter: Wim Boven, Penningmeester: Sander Veld en algemeen bestuurslid: Gerwin Tuin. Daarnaast hebben de leden aangegeven graag verder te willen gaan met Martin Boven als algemeen bestuurslid en wedstrijdsecretaris. Door deze mutaties is de plek van secretaris vrij gekomen. Sander Veld, de vorige secretaris, heeft zoals aangegeven de rol van penningmeester overgenomen.”

Het hoofdbestuur van de voetbalvereniging BATO zal vanaf heden bestaan uit de volgende personen.

Voorzitter: Wim Boven
Penningmeester: Sander Veld
Secretaris: Vacant
Algemeen bestuurslid/Wedstrijdsecretaris: Martin Boven
Algemeen bestuurslid: Gerwin Tuin

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button