Algemeen

Publiekslezing Prostaatkanker in Ommelander Ziekenhuis Groningen

- advertentie -

Scheemda – Maandag 13 november, van 18.30 tot 21.15 uur, organiseert Prostaatcentrum Noord-Nederland (PCNN) een publiekslezing over prostaatkanker. Deze lezing vindt plaats in het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda.

- advertentie -

Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Deze diagnose werd in 2022 in Nederland bijna 15.000 keer gesteld. Iedereen kent wel iemand die prostaatkanker heeft meegemaakt. Deze avond is voor iedereen interessant die graag wil weten wat er tegenwoordig mogelijk is om deze ziekte te behandelen.

Uroloog Brechtje Landman en internist-medisch oncoloog Rob van den Brom van het Ommelander Ziekenhuis leveren een bijdrage aan deze avond.

Meer informatie vindt u op de website van het ziekenhuis. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de lezing.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button