Sport

‘Spinning Halloweenles’ bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Sportcentrum Nico Jager in Winschoten heeft dit jaar een nieuwe activiteit aan hun aanbod toegevoegd: de ‘Spinning Halloweenles’. Het concept is hetzelfde als de reguliere spinninglessen, maar dan met een griezelige twist.

- advertentie -

Afgelopen week kreeg OldambtNu.nl een uitnodiging om een kijkje te nemen bij de Halloweenles. Bij binnenkomst werd onze fotograaf verrast door spoken, pompoenen en andere Halloween-accessoires die het sportcentrum omtoverden tot een spookachtige omgeving.

De 11 sporters die onder leiding van instructrice Gonnie de les volgden, werden echter niet afgeschrikt door de enge decoraties. Integendeel, de motivatie was hoog en er werd hard gesport. Gonnie legde uit dat de Halloweenles een leuke manier is om sport en plezier te combineren tijdens de Halloweenperiode.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button