Sport

Inschrijvingen voor de ‘WMC Indoorsoccertoernooi’ geopend

- advertentie -

Winschoten – Zaalvoetbalvereniging WMC organiseert ook dit jaar weer het WMC Indoorsoccertoernooi. Het welbekende toernooi, dat in 2017 na 30 jaar gestopt was, heeft vorig jaar een zeer geslaagde doorstart gemaakt. Er is 1 groot verschil ten opzichte van het indoorsoccertoernooi van vroeger, er wordt niet meer gespeeld zonder boarding maar volgens de officiële zaalvoetbalregels.

- advertentie -

Dit jaar hoopt de organisatie op een mooie groei qua deelnemers in de verschillende categorieën. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: Heren standaardteams, Dames standaardteams, Jeugd JO-11 JO-13 JO-15 en er wordt zoals altijd afgesloten op zondag met het Recreatietoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op 27 december en van 2 t/m 7 januari.

Opgeven
Verengingen kunnen zich nog opgeven tot 1 december via info@zvvwmc.nl. Voor vragen kunt u ook mailen of via 0636324862 contact opnemen.

“Wij hopen, dat wij tijdens deze editie van het WMC Indoorsoccertoernooi veel verschillende voetbalverenigingen met hun spelers en supporters gaan verwelkomen in de sporthal aan de Stikkerlaan te Winschoten!” aldus de organisatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button