Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Fietser gewond na botsing met taxibus in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt na een botsing met een taxibus op de Garst in Winschoten.  Het ongeval vond plaats rond het middaguur toen de taxibus en de fietser met elkaar in botsing kwamen.

- advertentie -

Om nog onbekende redenen raakten ze elkaar op de kruising van de Garst. Als gevolg van de botsing liep de fietser verwondingen op en werd het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De taxibus kwam er ook niet zonder kleerscheuren vanaf en liep aanzienlijke schade op. De voorruit van de bus was verbrijzeld. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om de situatie af te handelen en de schade op te nemen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button