Op stap

Lutje Adrillen valt letterlijk in het water

- advertentie -

Winschoten – Lutje Adrillen, het jaarlijkse evenement dat afgelopen maandag plaatsvond in Winschoten, viel letterlijk in het water. Het slechte weer gooide roet in het eten voor zowel bezoekers als de marktkooplui.

- advertentie -

Lutje Adrillen is normaliter een drukbezocht evenement waarbij de Allerheiligenmarkt dunnetjes wordt overgedaan. Bezoekers hebben tijdens dit evenement de kans om te genieten van een breed scala aan kraampjes met allerlei lekkernijen en ambachtelijke producten. Er is voor ieder wat wils.

Helaas waren de weergoden dit jaar niet aan de zijde van Lutje Adrillen. Regenbuien en windstoten hebben ervoor gezorgd dat een groot deel van het evenement in het water viel, zowel figuurlijk als letterlijk. De kraampjes die met veel zorg waren opgezet, werden doorweekt en de sfeer werd flink beïnvloed door het ongunstige weer.

Ondanks de slechte weersomstandigheden waren er toch nog enkele bezoekers die het evenement wilden beleven. Zij trotseerden de regen en maakten er het beste van.

Lees ook: 
– In Beeld: Adrillen blijft een bruisend evenement en dat al voor de 207e keer (video)
– Adrillen middag/nacht opperbest afgesloten waarbij iedereen het naar de zin had

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button