Op stap

Intocht Sinterklaas in Oostwold en Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Het is weer zover! Op zaterdag 25 november aanstaande komt Sinterklaas aan in Midwolda. Wanneer alles volgens plan verloopt, zal de Sint met zijn pieten om 10.30 uur voet aan wal zetten in de haven.

- advertentie -

Aansluitend zal de Sint eerst een bezoek brengen aan de kinderen in Oostwold. In Café De Jacht zal een leuk feest georganiseerd worden. Aanvang 11.30 uur. ’s Middags zal de Sint om 14.00 uur in Boerderij Hermans Dijkstra met de kinderen in Midwolda feest vieren.

“We hopen dat jullie met veel kinderen, ouders en familie zullen komen om Sint een geweldige ontvangst te bezorgen en luid toe te zingen!” aldus de organisatie van de intocht Sinterklaas Midwolda/Oostwold.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button