Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Om in de toekomst te kunnen kijken moet je het verleden hebben bestudeerd

- advertentie -

Winschoten – Prof. dr. Herman Pleij komt naar het Oldambt voor onze derde Nutslezing van dit seizoen onder de titel van “Welvaart in het verleden en heden”.

- advertentie -

Herman Pleij heeft onze welvaartontwikkeling in het verleden bestudeerd en denkt daaruit conclusies te kunnen trekken voor de toekomst. Nederlanders zijn goed in het polderen maar is de tijd van polderen niet voorbij door de traagheid van het bestuur, te veel regels, ontduiken van verantwoordelijkheid, gebrek aan controle en noem maar op.

De boeiende verhalen van Herman Pleij tijdens de lezing zijn voor iedereen herkenbaar, verrassend, onthullen wat ons beweegt en werken soms ook nog op onze lachspieren. Kortom een lezing die u niet mag missen.

Nutslezing van Herman Pleij op 21 november, aanvang 19.30 uur. Locatie: MFC de Hardenberg aan De Hardenberg 5 te Finsterwolde. Toegang inclusief 2 consumpties 10 euro p.p. contant te betalen. Niet-leden van het NUT zijn van harte welkom maar dienen wel een toegangskaart te reserveren via k.b.vanslochteren@gmail.com .

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button