Economie

Barbecuebus Oostwold begint nu ook de Buffetbus

- advertentie -

Oostwold – Nu de herfst en straks de winter hun intrede doen wordt het ook weer tijd voor een ander eetpatroon. De tijd om lekker in de tuin te barbecueën is voorbij. In een loods of grote schuur lukt dit nog wel, maar de sfeer van het weer is anders geworden. Meer tijd voor een buffet in de vorm van een stamppot, een Oosters of toch ook nog een barbecue buffet.

- advertentie -

Daarom is de Barbecuebus sinds 1 oktober met een Buffetbus van start gegaan. Hij was al bekend door de Barbecuebus.nl, waarvan er nu al 11 rondrijden. Met de Buffetbus wil Nomden ook gedurende de koude maanden hun klanten bedienen, maar dan met een boerenkool-, zuurkool-, of hutspotbuffet, compleet met rookworst, gehaktbal met jus of heerlijke hachee.

Ook het Oosters buffet wordt in eigen huis bereid. Dit bestaat uit nasi, bami en witte rijst en ook weer aangevuld met heerlijke vleessoorten, als kipsaté in satésaus, kip in een Chinese saus of van die heerlijke gehaktballetjes in piri piri saus.

Foto: ingezonden

Het barbecuebuffet bestaat uit spareribs, kipsaté, grillburger en een braadworst. Dit wordt aangevuld met krieltjes, aardappelen, kartoffel- en huzarensalade. Ook worden er sausen bijgeleverd evenals bbq brood en kruidenboter.

Alle buffetten worden koud aangeleverd maar zijn gemakkelijk zelf op te warmen middels de bijgeleverde benodigdheden. Ook de borden, bestek etc. zit er allemaal bij en het mooie ervan is, dat je dan ook niet hoeft af te wassen. Al deze buffetten worden vanaf 10 personen gratis bezorgd in Groningen, Drenthe en Friesland. Voor meer informatie kijk op de website.

Lees ook: Slagerij Nomden stopt, maar de Barbecuebus rijdt door

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button