Incidenten

Bestuurder vlucht na ongeval op de Oude Rijksweg in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen maandagavond kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising Oude Rijksweg – De Akkers in Scheemda. Na het ongeval koos de bestuurder van de Volkswagen Polo er voor geen hulp te verlenen maar het hazenpad te kiezen.

- advertentie -

Toen de hulpdiensten arriveerden was alleen de bestuurder van het andere voertuig ter plaatse met enkele omstanders. De bestuurder van deze auto is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat de betrokkene van het andere voertuig niet meer ter plaatse was op plaats van incident. Ook heeft hij/ zij zich nog niet gemeld bij de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button