Algemeen

Doe mee met de kleurplatenwedstrijd en win een Meet & Greet met Sinterklaas

- advertentie -

Oldambt – Kom naar Jumbo Supermarkt in Winschoten of Scheemda en doe mee met onze kleurplaten wedstrijd! Georganiseerd door OldambtNu.nl en Sint Nicolaas Winschoten.  Ben je dol op kleuren? Zou je Sinterklaas Winschoten en zijn Piet eens willen ontmoeten? Dan is dit de kans! Haal een kleurplaat bij de kassa of servicebalie en laat je creativiteit de vrije loop.

- advertentie -

Maak een prachtige kleurplaat voor Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten en wie weet win je wel een exclusieve Meet & Greet met de Sint! Stel al je brandende vragen, geef hem een hand en maak onvergetelijke herinneringen.

De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij zowel de Jumbo Supermarkt in Winschoten als in Scheemda. Daarnaast kun je de tekening ook downloaden via deze link. Je kunt gemakkelijk meedoen, waar je ook woont.

Dus waar wacht je nog op? Kom snel naar Jumbo Supermarkt en laat je kleurtalent zien. Wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van de Meet & Greet met Sinterklaas. Veel succes!

Handig om te weten:
– Sinterklaas en zijn Stafpiet komen thuis langs op maandag 4 december;
– Onder de ingezonden tekeningen kiezen we 4 winnaars in verschillende leeftijdscategorieën;
– De gelukkige winnaars benaderen wij telefonisch op 3 december;
– De ingekleurde tekening kun je inleveren bij de servicebalie of inscannen en mailen naar redactie@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button