Cultuur

POW WOW – Een levenslustige voorstelling over de zorg voor onze ouderen en elkaar

- advertentie -

Winschoten – POW WOW bevraagt hoe wij, vanuit verschillende overtuigingen en tradities, zorgen voor onze ouders en ouderen (met dementie). Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze overtuigingen en wat kunnen we van elkaar leren?

- advertentie -

Theatergezelschap MINOUX nodigt je uit voor een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen verschillende generaties.

Er komt een dag, dan krommen zij hun rug, vertragen zij hun pas en vernauwt hun wereld.
Dan draaien de zorgrollen om; epileer je kin of neusgaten,
ontwar je de administratie of breng je de soep.
Dan bel je elke dag even of juist liever nooit.

Bende van Alzheimer
Speciaal voor deze voorstelling richtte MINOUX de Bende van Alzheimer op: dansende zeventigplussers, die graag hun mening en vragen delen met het publiek.

POW WOW is beslist geen traditionele theatervoorstelling, maar een humoristische ‘stamvergadering’ met dans, verhalen en muziek. Een voorstelling waarin je actief mag participeren maar ook een waar je rustig naar mag luisteren, kijken en jezelf verwonderen. POW WOW is een voorstelling die je niet gezien moet hebben, maar is er één waar je bij moet zijn geweest. De voorstelling leidt tot verbinding, nieuwe inzichten en het bespreekbaar maken van dit actuele vraagstuk.

Op donderdag 30 november om 20.15 uur in Cultuurhuis De Kilnker.
Meer info & tickets: indeklinker.nl/minoux

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button