Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Partyvervoer naar Marktplein Winschoten start mogelijk al deze maand

- advertentie -

Winschoten – 
Als alles mee zit is het voornemen om het partyvervoer voor de feestdagen nog te laten rijden naar en van het Marktplein. Dit initiatief van de ondernemers van Marktplein Winschoten wordt werkelijkheid.

- advertentie -

Het was even zoeken naar een partij maar het kan nu allemaal snel van start gaan. Een website is inmiddels in de maak. Op deze website kan iedereen die mee wil reizen van te voren een ticket kopen en kan voor maar liefst €7,50 naar het uitgaansleven van Winschoten reizen.

Routes
De bus zal drie vaste routes op een avond rijden. Naast de omliggende dorpen van Winschoten, kunnen ook mensen van omliggende gemeenten gebruik maken van het partyvervoer.

– Route 1: Marktplein Winschoten, Zuidbroek, Muntendam, Veendam, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Marktplein Winschoten.

– Route 2: Marktplein Winschoten, Onstwedde, Vlagtwedde, Wedde, Blijham, Marktplein Winschoten

– Route 3: Marktplein Winschoten, Scheemda, Midwolda, Oostwold, Finsterwolde, Beerta, Blauwestad, Marktplein Winschoten

Tickets
Zodra de website online staat kan er voor €15,- een retourreis geboekt worden, dit betekent dat je maar €7,50 per enkele reis betaald. Je hoeft bij het kopen van een ticket alleen maar aan te geven welke route je wilt mee reizen en op welke opstapplaats je wilt opstappen. De opstapplaatsen zullen op een centraal punt in het dorp zijn, denk aan een supermarkt.

“We willen dat Winschoten makkelijk te bereiken is voor onze bezoekers, maar nog belangrijker, dat ze weer veilig thuis kunnen komen. Dit kan straks allemaal en ook nog voor een voordelige prijs.
Zodra de website online staat, wordt dit vermeld op de socials van de horeca,” aldus een horecaondernemer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button