Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Sint en Piet verspreiden vreugde in het Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen week brachten Sinterklaas en zijn trouwe Piet een bezoek aan de kinder- en kraamafdeling van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. De goedheiligman bezocht alle dappere kinderen die tijdens deze feestelijke periode in het ziekenhuis verblijven. Voor alle kinderen had de sint een leuk cadeau meegenomen.

- advertentie -

Waardevol initiatief
Het initiatief voor deze actie kwam van De Leo Media, dat zowel het idee bedacht als de cadeautjes verzorgde. Serena De Leo, eigenaar van De Leo Media: “Ik heb al een tijdje contact met de Stafpiet en Sinterklaas en nam een poos geleden contact op met het Ommelander Ziekenhuis omdat ik een leuk idee had voor alle kinderen. Dit vond het ziekenhuis ook een waardevol initiatief en we mochten daarom vandaag langskomen om de kinderen een leuke ochtend te bezorgen. We vonden het vooral erg mooi om te zien dat alle ouderen enthousiast reageerden op Sinterklaas en Piet. Wat ons betreft was de samenwerking een groot succes!”

Drukke periode
Sinterklaas en Piet straalden van blijdschap door de positieve reacties van alle blije kinderen en ouderen. Ze hebben in deze periode een drukke agenda met bezoekjes aan diverse scholen in de regio en kijken terug op een geslaagde ochtend in het Ommelander Ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button