Gemeente

Echtpaar Cazemier- Scholten 65 jaar getrouwd

- advertentie -

Scheemda  – Afgelopen zondag, 3 december, vierde echtpaar Cazemier- Scholten hun 65-jarig huwelijk. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema ging bij het echtpaar op visite en bracht haar felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Gerrit Cazemier en Mieke Scholten hebben elkaar ontmoet bij wederzijdse vrienden in Groningen, de stad waar ze allebei hadden gestudeerd. Ze waren toen allebei al afgestudeerd en aan het werk buiten de provincie, hij bij de Domeinen in Nijmegen, zij als lerares Duits.

Ze trouwden op 3 december 1958 en gingen wonen in Wedde, waar Gerrit secretaris van het waterschap Westerwolde werd. Daar werden drie kinderen geboren, twee dochters en een zoon. In 1968 vertrok het gezin naar Haren, waar Gerrit gedeputeerde werd.

In 1977 gingen ze terug naar oost-Groningen waar Gerrit kantonrechter werd. Mieke gaf les in het volwassenen-onderwijs. Ze kregen acht kleinkinderen. Ze hebben lang in goede gezondheid aan de Elandhof gewoond. In 2020 ging Mieke naar Renselheerdt en later Nieuw Vredenhoven in Scheemda. In 2022 volgde Gerrit haar na een valpartij.

Gelukkig kon ook hij in Nieuw Vredenhoven terecht, waar ze nu heel tevreden zijn over de goede verzorging.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button