Breaking nieuws

Urgente vermissing: Man (76) uit Bad Nieuweschans vermist

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Een 76-jarige man is sinds afgelopen zondag 10.30 uur vermist uit Bad Nieuweschans. Hij is voor het laatst gezien in zijn woning. De politie spreekt over een urgente vermissing en maakt zich zorgen.

- advertentie -

De 76-jarige man is vermist vanaf de J. Driegenstraat in Bad Nieuweschans, waar hij in de ochtend van zondag 3 december voor het laatst is gezien. Hij is van daaruit in onbekende richting vertrokken, mogelijk verplaatst hij zich lopend.

De man heeft een lichte huidskleur, is ongeveer 1.80 lang en heeft een wat gezet postuur. Hij draagt een bril. Achter zijn linkeroor heeft hij een bobbel/uitstulping en boven zijn linkeroog zit ter hoogte van zijn jukbeen een wondje. Meneer heeft kromme vingers. Wat voor kleding hij draagt is niet bekend. Meneer draagt doorgaans een spijkerbroek. Hij heeft vaak een rood zakmes bij zich.

Bij tips, bel 0900-8844 en bij spoed 112.

UPDATE:
Bij een zoekactie in Oudezijl is op 7 december het lichaam van een overleden persoon aangetroffen, dit laat de politie weten in een bericht op X (voormalige Twitter). Het gaat hierbij om de man uit Bad Nieuweschans die eerder als vermist is opgegeven. De politie sluit een misdrijf uit.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button