Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Sinterklaas reikt prijzen uit aan kinderen van Jumbo en OldambtNu.nl kleurwedstrijd

- advertentie -

Oldambt – Het zijn bijzonder drukke dagen voor Sinterklaas en zijn Pieten in Oldambt. En dan op de vooravond van zijn verjaardag ook nog de prijzen uitreiken aan de kinderen die een mooie tekening hebben gekleurd, een actie van de Jumbo in Scheemda en Winschoten en OldambtNu.nl.

- advertentie -

Jury beoordeling
Bijna alle kleurplaten zijn opgehaald en een deel ingeleverd, om door een jury beoordeeld te worden. Vier kinderen zijn tenslotte geselecteerd. Omdat uit verschillende leeftijdscategorieën gekozen moest worden, was dit best een hele klus.

Sinterklaas: “Kijk een kind van een jaar of 8 kan mooi binnen de lijnen kleuren, maar wij hadden ook bijvoorbeeld Vajen uit Scheemda er bij zitten en die was nog maar 1 jaar. Ook zij en haar familie hebben wij kunnen verrassen met een bezoek en een mooi pakket, samengesteld door de Jumbo.”

Prijswinnaars
De prijswinnaars zijn: Sietske uit Blijham, Djezzlyn uit Winschoten, Lauren uit Scheemda en Vajen ook uit Scheemda. Al deze kinderen mochten met Sinterklaas  en Pieten op de foto.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button