Algemeen

Wethouder Ger Klein met bakfiets onderweg voor Bob campagne

- advertentie -

Winschoten – Wethouder Ger Klein van de gemeente Oldambt was zaterdag 9 december op het parkeerterrein bij de Jumbo bij de Bob verkeersveiligheidscampagne. Dit deed hij door te gaan fietsen met de Bob bakfiets mét kerstboom die Verkeerswijzer Groningen voor de campagne heeft ingezet. Onderweg werden mensen aangesproken of ze ook altijd zonder alcohol rijden. En als dit antwoord bevestigend was kregen ze een een mooie Bob kerstbal.

- advertentie -

Verkeerswijzer Groningen voert twee keer per jaar de Bob-campagne in de provincie Groningen: in de zomer en in de winter. De campagne wijst verkeersdeelnemers erop dat het belangrijk is om nuchter de weg op te gaan en zo nodig een nuchtere bestuurder (Bob) te regelen van tevoren.

De campagne bestaat uit posters langs de wegen, berichten op social media, toiletreclame en acties op straat en festivals in alle Groningse gemeenten. Op het voortgezet onderwijs geeft Verkeerswijzer Groningen voorlichting over alcohol en groepsdruk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button