Economie

Eefting Uitvaartverzorging breidt wagenpark met nieuwe rouwauto

- advertentie -

Winschoten – Eefting Uitvaartverzorging BV breidt wagenpark uit met een nieuwe witte Cadillac XTS. “Sinds een aantal weken hebben wij ons exclusieve wagenpark uitgebreid met een nieuwe witte rouwwagen van het Amerikaanse merk Cadillac XTS.” laten ze weten.

- advertentie -

De witte rouwwagen is voorzien van een elektrisch uitschuifbare wit gemarmerde vloer en een volledige sterrenhemel in het witte achter compartiment waarbij de uitvaartkist in het zicht staat.

Een uniek exemplaar in Nederland, zeer stijlvol, statig en passend wanneer een sombere kleur of thema niet bij de persoonlijkheid van de overledene past. Op verzoek kan er één persoon (familielid, vriend etc.) naast de chauffeur plaats nemen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button