Algemeen

Leerlingen maken Kerstattentie voor bewoners Nieuw Vredenhoven

- advertentie -

Scheemda – De afgelopen week was de Kerstsfeer al goed voelbaar op OBS Futura in Scheemda. De school is weer prachtig versierd door de leden van de ouderraad van de school. Er wordt flink geknutseld en gezongen in de groepen.

- advertentie -

Zowel de leerlingen als de leraren hebben de handen uit de mouwen gestoken om de school in feestelijke sferen te brengen.

Naast het versieren van de school, hebben de leerlingen ook iets speciaals gedaan voor de bewoners van Nieuw Vredenhoven. In de klas hebben ze namelijk een leuke kerstattentie gemaakt. Afgelopen woensdag werden deze tafellichtjes met veel enthousiasme in ontvangst genomen door de bewoners van de woonzorglocatie.

De bewoners waren blij verrast met de attenties van de leerlingen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button