Op stap

Zaterdag: Sfeervolle kerstmarkt in dorpskerk Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Op zaterdag 16 december aanstaande vindt er voor het eerst een sfeervolle kerstmarkt plaats in onze dorpskerk in Nieuwolda. Het evenement, dat plaatsvindt op Cremerstraat 14, begint om 10.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

- advertentie -

Bezoekers kunnen hun hart ophalen bij de verschillende stands die aanwezig zullen zijn. Hier worden onder andere kerstdecoraties, groenten, fruit, aardappelen, stoofperen, kaarsen, jam, curiosa, honing en vetbolletjes verkocht. Het aanbod is divers en er is voor ieder wat wils.

Voor wie even wil uitrusten en genieten van de gezellige sfeer, is er de mogelijkheid om onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers bij te komen. Daarnaast biedt de kerstmarkt ook een overheerlijke kom warme erwtensoep met een broodje knakworst aan.

Schilderijen Maya Wildevuur
Een bijzondere toevoeging aan de kerstmarkt is de aanwezigheid van een aantal schilderijen van Maya Wildevuur. Deze schilderijen zijn niet alleen te bewonderen, maar kunnen ook worden gekocht. Een unieke kans voor kunstliefhebbers!

Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan een workshop kerstgroen maken, die plaatsvindt om 11.00 uur en 14.30 uur. Hier kunnen zij onder begeleiding van ervaren professionals hun eigen kerstgroen creëren. Ook zal er om 15.30 uur een mini-kerstconcert plaatsvinden, waarbij kinderen van de basisschool hun muzikale talenten zullen tonen.

De organisatie van de kerstmarkt hoopt op een gezellige en drukbezochte dag, waarbij de bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer en mooie producten.

- advertentie -

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 december in de dorpskerk in Nieuwolda!

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button