Sport

Succesvol weekend voor Judo Tan Ren Jutsu

- advertentie -

Assen/Hoogeveen – Afgelopen zaterdag 16 december werden in Assen de halfjaarlijkse Dangraad examens gehouden. Na vele uren trainen mochten Erik en Heleen Pool examen doen voor de zwarte band. Ze lieten een mooi, strak en gecontroleerd examen zien met worpen over links en rechts en ook op de grond werden mooie technieken getoond.

- advertentie -

De examinatoren waren dan ook zeer tevreden en met lovende woorden werd hun de eerste Dan overhandigd. Gefeliciteerd en draag hem met trots!

Een stukje verderop werd er door Budovereniging Hoogeveen het jaarlijkse Kersttoernooi georganiseerd. Hier was Tan Ren Jutsu  aanwezig met een aantal wedstrijdjudoka´s. Er werd goed gejudood en er werden mooie punten gemaakt. De kerstman met zijn bel was ook weer aanwezig om de judoka´s hun medaille om te hangen.

Goud: Thomas Groenbroek, Tijn Wieldraaijer, Amber Withoff, Linn Koster en Janniek Pool
Zilver: Geert Vos, Rowan Oosterveld en Boas Beeldstroo
Brons: Demyann Balvert

Milan van Oost viel net buiten de prijzen, maar kan toch terugkijken op een prima toernooi waarin hij goed gejudood heeft. Coaches Jacob Buter en Geert Vos waren zeer tevreden over de inzet en behaalde resultaten van de judoka’s. Voor meer informatie, locaties en drie gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en like Judo Tan Ren Jutsu op social media.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button