Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Vergeten pannetje op het vuur laat brandweer uitrukken

- advertentie -

Winschoten – Brandweerlieden van post Winschoten werden afgelopen donderdag aan het begin van de avond opgeroepen voor een melding brandgerucht aan de Herman Heyermansstraat in Winschoten. Na een snelle actie van de hulpdiensten bleek het om een vergeten pannetje op het vuur te gaan.

- advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse kwam, ontdekten ze dat de bewoner het pannetje simpelweg vergeten was. Gelukkig was de situatie snel onder controle. De bewoner werd gecontroleerd door ambulancepersoneel dat ter plaatse was gekomen. Hij raakte niet gewond.

Om te voorkomen dat er nog rook en geur in de woning hing, heeft de brandweer de woning geventileerd. Na deze actie kon de bewoner weer terugkeren naar zijn eigen woning.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button