Sport

Januari acties bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – In januari gaat Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten weer volle kracht vooruit! Januari is traditiegetrouw de maand van de goede voornemens. Dat is dit jaar niet anders: de feestdagen zijn bijna voorbij: we kunnen weer!

- advertentie -

Sportcentrum Nico Jager heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support, de Geïntegreerde Leefstijlinterventie (GLI) en de Personal trainers.

Sporters die in januari inschrijven betalen geen inschrijfgeld en ontvangen twee mooie attenties. Een paraplu, geen overbodige luxe deze dagen, en een tegoedbon van Bakker Prins. Om ze te bedanken ontvangen leden die een nieuwe sporter meenemen deze attenties ook. Iedereen krijgt bij aanmelding in januari 10% korting op het succesvolle 10-weeks Leefstijlprogramma van het sportcentrum: Body Support. Met trainingsschema’s, boodschappenlijstjes, weeg- en meetmomenten enz. Body Supporters hoeven geen lid te zijn van het sportcentrum.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis!

Meer info en voorwaarden op www.nicojager.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button