Economie

‘Goedkoop’ benzine tanken deed je in 2023 bij deze 2 tankstations in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Uit cijfers van mobiliteitspasaanbieder MultiTankcard blijkt dat je het afgelopen jaar het goedkoopste tankte in Winschoten. 2 tankstations staan in de top 3 van de provincie Groningen. Bij Fieten Olie in Uithuizen betaalde je afgelopen jaar gemiddeld 1,7521 euro voor een liter E10-benzine.

- advertentie -

Hiermee staat dit tankstation in Uithuizen op plek 1. De Tamoil aan de Papierbaan in Winschoten pakte de 2e plek met €1,7725 per liter. De Tango, ook gevestigd aan de Papierbaan in Winschoten volgde met een gemiddelde van €1,7753 per liter.

(lees verder onder foto)

Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

De diesel was niet het goedkoopste in Winschoten. In dat lijstje staat geen enkele pomp in Oldambt. Voordelig diesel halen deed je in 2023 bij Sietsema-Sakko Tankstation in Uithuizen (€ 1,5971 per liter), Fieten Olie in Ter Apel (€ 1,6048 per liter) en  Halma Blijham in Blijham (€ 1,6145 per liter).

Hoe de prijzen aan de pomp zich in 2024 zullen ontwikkelen, is nog onzeker. Vorig jaar stonden de 3 goedkoopste tankstations in de Molenstad, Fieten Olie in Winschoten is uit dit rijtje verdwenen.

(lees verder onder foto)

- advertentie -
Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

Ongeveer 4.000 Nederlandse tankstations die bij het MultiTankcard-betalingsplatform aangesloten zijn, werden meegenomen in het overzicht.

- advertentie - 

Lees ook: De drie goedkoopste tankstations van Groningen staan in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button