Economie

Makedonia en Desperado bedanken hun gasten met een mooie bedankactie

- advertentie -

Winschoten – Onze adverteerder Makedonia en Desperado gevestigd in Winschoten hebben besloten om een bedankactie op te zetten om hun dankbaarheid te tonen aan alle gasten.

- advertentie -

“Wij willen onze gasten hartelijk danken voor hun bezoeken van het afgelopen jaar, maar ook vooral van de steun die ze hebben mogen ontvangen tijdens de corona pandemie.” aldus de eigenaren van Makedonia en Desperado.

De verkleinde kaart die tijdens deze bedankactie wordt aangeboden, bevat een selectie van de meest geliefde gerechten van beide restaurants. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid all-inclusive diner, waarbij zij kunnen kiezen uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ook drankjes zijn inbegrepen in de prijs van €44,95. (tapbier, wijn en frisdrank)

Reserveringen voor deze speciale bedankactie kunnen telefonisch worden gemaakt Makedonia (Winschoten: 0597 42 43 06 | Stadskanaal: 0599 61 64 48) en Desperado (0597 43 01 06). Aangezien er beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, wordt geadviseerd om tijdig te reserveren.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button