Incidenten

Brandweer rukt uit voor buitenbrand

- advertentie -

Winschoten – Op oudjaarsdag rond 16.30 uur werd de brandweer van Winschoten met spoed opgeroepen voor een vermeende gebouwbrand aan de Oudewerfslaan in Winschoten. Bij aankomst van de brandweer bleek echter dat het niet om een brand in een gebouw ging, maar om een vreugdevuurtje dat achter een woning brandde.

- advertentie -

Na overleg tussen de politie, de brandweer en de bewoner van de woning is besloten dat het vuurtje mocht blijven branden. Hierdoor hoefden de hulpdiensten niet in actie te komen en konden zij onverrichter zake retour naar de kazerne.

Het vuurtje achter de woning werd gezien als een vreugdevuur, wat traditiegetrouw op oudjaarsavond vaak voorkomt. De bewoner en de betrokken hulpdiensten hebben in goed overleg besloten dat er geen gevaar voor de omgeving was en dat het vuur mocht blijven branden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button