Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

N367 bij Oude Pekela afgesloten wegens ernstig ongeval

- advertentie -

Oude Pekela – Op oudejaarsavond vond er rond 21:30 uur een ernstig verkeersongeval plaats op de N367 bij Oude Pekela. Bij het incident waren twee voertuigen betrokken, waarbij een persoon zwaargewond raakte. Hulpdiensten zijn ter plaatse om assistentie te verlenen en de weg is afgesloten voor verkeer.

- advertentie -

Het ongeval vond plaats op de N367, die een verbinding vormt tussen Nieuwe Pekela en de A7 bij Winschoten. Volgens de politie raakten twee voertuigen betrokken bij een botsing, waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt.

Ter plaatse zijn politie, brandweer en ambulancepersoneel druk bezig met het bieden van hulp.

Afgesloten
Vanwege het ongeval is de N367 bij Oude Pekela afgesloten voor al het verkeer. Automobilisten worden geadviseerd om alternatieve routes te nemen. De politie heeft tevens aangekondigd een onderzoek te starten naar de toedracht van het ongeval.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie zal ter plaatse sporenonderzoek verrichten.

Lees meer: Automobilist (40) overleden bij verkeersongeval nabij Oude Pekela

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button