Op stap

Kids Fun Day’s Oldambt trekt honderden kinderen naar sporthal Winschoten

- advertentie -

WinschotenOp zowel 28 als 29 december konden kinderen genieten van een dag vol plezier en vermaak. De Kids Fun Day’s Oldambt vonden plaats in de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten.

- advertentie -

Tijdens de Kids Fun Day’s was er voor ieder wat wils. Zo konden de kinderen naar hartenlust knutselen, schminken, nepwonden laten maken en kickboksen. Daarnaast was er volop ruimte om lekker te spelen en te ravotten.

Een bijzondere toevoeging aan het programma was het bezoek van zowel de brandweer als de politie. De kinderen keken hun ogen uit en konden zelfs een kijkje nemen in de brandweerauto en politiewagen.

Tevreden
De organisatie kijkt tevreden terug op de Kids Fun Day’s Oldambt. “We kijken terug op twee geslaagde dagen met veel blije gezichten en positieve reacties. We mochten ruim over de 100 kinderen verwelkomen gedurende deze twee dagen. Dit sterkt ons om volgend jaar opnieuw een mooi evenement neer te zetten tijdens de herfstvakantie”, aldus de organisatie.

De Kids Fun Day’s Oldambt zijn een uitgelezen kans voor kinderen om in beweging te komen en nieuwe activiteiten uit te proberen. Met de belofte van nog meer leuke dagen in het vooruitzicht, kunnen kinderen en ouders alvast uitkijken naar het volgende evenement.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button