Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

Bestuurder raakt onwel en belandt met auto in een tuin

- advertentie -

Woldendorp – Op de A.E. Gorterweg in Woldendorp heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is namelijk mogelijk achter het stuur onwel geworden, wat resulteerde in een ongeval. De auto, waarin de bestuurder zat, raakte een stenen muurtje en kwam uiteindelijk tot stilstand in de tuin van een woning.

- advertentie -

Naast het muurtje werden ook twee geparkeerde auto’s geraakt. Gelukkig kwam er snel hulp ter plaatse en werd de bestuurder na controle overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. De beschadigde auto is afgesleept.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button