Incidenten

Aanhanger schaart op de A7 bij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Woensdagochtend heeft er rond 09:30 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A7 ter hoogte van Winschoten. Een auto met aanhanger is daar geschaard, waarbij de as van de aanhanger en een deel van de lading in de naastgelegen sloot terecht zijn gekomen. Gelukkig kwam de bestuurder met de schrik vrij, zo meldt Rijkswaterstaat op X (voormalige Twitter).

- advertentie -

Het incident zorgde voor enige verkeershinder op de snelweg. De hulpdiensten werden direct ingeschakeld en waren snel ter plaatse. De wegbeheerder, Rijkswaterstaat, heeft tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen om de weg schoon te maken en de auto met aanhanger te bergen.

Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button