Incidenten

Spectaculaire brandweeroefening in Winschoten (vrijwilligers gezocht)

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdagavond stond er een spectaculaire brandweeroefening op het programma. Deze oefening vond plaats bij de voormalige Readshop, gelegen in de Langestraat. Het hoofddoel van deze oefening was om geïnteresseerden een kijkje achter de schermen te geven tijdens een brandweerinzet.

- advertentie -

Tijdens de oefening heeft de brandweer uitleg geven over de verschillende taken die ze uitvoeren bij een brand. Dit was een unieke kans voor nieuwsgierige toeschouwers om meer te weten te komen over het werk en de verantwoordelijkheden van de brandweer.

“Naast het educatieve aspect van deze oefening, hoopten we ook nieuwe vrijwilligers aan te trekken. Op dit moment zijn we namelijk op zoek naar gemotiveerde mensen die zich willen inzetten voor deze belangrijke taak. Dus als je altijd al gedroomd hebt van een actieve rol binnen de brandweer, is dit jouw kans om te ontdekken of het iets voor jou is!” schrijft de brandweer op hun Facebookpagina.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd maar twijfel je nog? Meld je dan voor de informatiebijeenkomst op zaterdag 3 februari 2024. De informatiebijeenkomst vindt plaats op de kazerne aan de Molenweg 2 in Winschoten en duurt van 09.30 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze pagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button