Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Echtpaar Krol-Van Hoorn viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen dinsdag, 16 januari, vierde het echtpaar Krol-Van Hoorn een bijzondere mijlpaal in hun leven: hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema ging bij het echtpaar op visite en bracht haar felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Meneer en mevrouw hebben elkaar ontmoet in Onstwedde. Mevrouw kwam uit Alteveer en meneer uit Vlagtwedde. Samen waren ze in Onstwedde bij een vriendengroep. Het klikte samen en zijn ze elkaar nooit meer uit het oog verloren.

In 1964 hebben ze elkaar het ja-woord gegeven op het gemeentehuis van Stadskanaal. Na een paar maanden te hebben gewoond in Alteveer, zijn ze verhuist naar Vlagtwedde. Daar is hun eerste dochter geboren. In 1967 zijn ze verhuist naar Winschoten. Er kwam een tweede dochter en het huis in Vlagtwedde werd te klein. Samen hebben ze 4 kinderen gekregen, 8 kleinkinderen en sinds november een achterkleinkind.

(lees verder onder de foto)

Meneer heeft gewerkt bij Winschoter meubelindustrie (WMI) en bij Teka wat later Pontmeyer is geworden. Mevrouw heeft altijd in de thuiszorg gewerkt, met een pauze toen de kinderen nog klein waren. Meneer is de steun en toeverlaat bij het klussen bij de kleinkinderen. En is bijenhouder/ imker waar hij veel plezier aan beleeft.

Mevrouw is al jaren trouw lid van zangvereniging Excelsior en verricht vrijwilligerswerk bij de hospice in Winschoten. Vol trots kijken ze terug naar de afgelopen 60 jaar. Met ups en downs zijn te gekomen waar ze nu staan en wat ze samen hebben opgebouwd. En dat is zeker iets waar ze trots op mogen zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button