Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Uniek beeld: Familie Koster trotseert winterweer met paard en slee naar school

- advertentie -

Winschoten – De een vindt sneeuw leuk, de ander niet. Familie Koster uit Winschoten heeft er de afgelopen week juist veel plezier aan beleefd. In plaats van met de fiets, lopend of met de auto naar school te gaan, kozen zij ervoor om een paard en slee te gebruiken. De 8-jarige zoon Wenselaus ging op deze bijzondere manier naar zijn school, DKC de Tweemaster.

- advertentie -

Met de komst van de sneeuw ontstond er een probleem voor veel ouders en kinderen in Winschoten. Hoe moesten ze naar school komen zonder vertraging op te lopen? De familie Koster vond hier echter een inventieve oplossing voor en besloot op een traditionele manier te reizen: met een paard en slee.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Wenselaus was de gelukkige die gebruik mocht maken van deze unieke vorm van vervoer. Onder begeleiding van zijn moeder en met een grote glimlach op haar gezicht trotseerde ze de winterse wegen richting DKC de Tweemaster.

De oudere zus van Wenselaus, Wytzia, maakte tijdens haar vrij lesuur op het Dollard College een foto van het tafereel. Op de terugweg was het de beurt aan Wytzia zelf om plaats te nemen op de slee.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button